PRODUKSJON

Eksplosivt for propanbeholdere

Produksjonen av propanbeholdere ved Hexagon Composites på Raufoss går så det gviner. Årsproduksjonen for 2004 antas å bli om lag 200 000 komposittbeholdere for propan. Av dette utgjør ti kilos beholdere om lag 80 prosent og fem kilos beholdere resten.
Produksjonen av propanbeholdere ved Hexagon Composites på Raufoss går så det gviner. Årsproduksjonen for 2004 antas å bli om lag 200 000 komposittbeholdere for propan. Av dette utgjør ti kilos beholdere om lag 80 prosent og fem kilos beholdere resten. Bilde: Hexagon Composites

Styret i selskapet har godkjent et investeringsprogram på 30 millioner kroner.

Pengene skal gi betydelig økning av kapasiteten for Ragasco’s produksjonslinje på Raufoss, i løpet av to til tre år.

Investeringen skyldes økt etterspørsel: Firmaet har stor ordreinngang for 2005. Selskapet har allerede en ordrebeholdning for 2005 som tilsvarer produksjonen i 2004.

Utsiktene for ytterligere salgsvekst er gode. Årsproduksjonen for 2004 antas å bli om lag 200 000 komposittbeholdere for propan. Av dette utgjør ti kilos beholdere om lag 80 prosent og fem kilos beholdere resten. V

ed å investere nå vil kapasiteten på Raufoss kunne nå en årlig produksjon på 800 000 beholdere. Programmet vil iverksettes i løpet av 2005 - 2007.

Hexagon Composites ASA er et teknologiselskap med fokus på kompositt. De er kjent for å bruke innovative materialer og prosesser, og satser i utvalgte markedsnisjer globalt.

Teknologien springer ut fra den forskningen som Raufoss ASA i sin tid gjorde bl.a. på kompositthus for rakettmotorer.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.