MOBIL

Easybring klar for Android

For deg som er lei av Posten.

22. jan. 2013 - 16:04

Easybring er en forholdsvis ny, norsk tjeneste som har tatt opp kampen mot Posten og andre tradisjonelle leveringsmetoder.

Konseptet er kort oppsummert at du melder deg opp som "Easybringer", og dermed stiller deg til disposisjon som bud for pakker folk vil ha sendt i samme retning som deg. Dermed kan du både spe på transportutgiftene mellom Oslo og Trondheim og redde dagen for noen som må sende en pakke som haster.

Hittil har tjenesten kun vært tilgjengelig via en nettleser og en iPhone-app, men nå er omsider også Android-appen ute av beta.

5000 sjåfører

Produktsjef i Easybring, Marius Røstad, kan fortelle at selskapet nå har rekruttert over 5000 sjåfører som står parat til å ta med seg sakene dine på veien, og kan fortelle at det stadig jobbes med å forbedre tjenesten.

- Det er langt fra alle som har iPhone. Heller ikke Android. Vi jobber hele tiden med å forbedre tjenesten så flest mulig kan utnytte ledig kapasitet når de er ute og reiser, sier Røstad i en pressemelding.

Dersom du har Windows Phone må du inntil videre belage deg på å bruke nettleservarianten av tjenesten. Blant forberingene som er på vei er en ny nettside som skal fungere bedre på tvers av plattformer.

Mer informasjon om tjenesten finner du hos Easybring. Android-appen kan ellers hentes her, og iOS-appen kan hentes her.

Kilde: Easybring (pressemelding)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.