MOBIL

Dropper N9 i USA og UK

... men ikke vær bekymret, den kommer til Norge.

11. aug. 2011 - 11:40

Nokia har den siste tiden sendt ut tydelige signaler om at det er Windows Phone 7 som gjelder fremover. I Amerika stopper produsenten for eksempel salget av Symbian- og Series 40-telefoner straks den første Nokiaen med WP7 er ute på markedet.

Og både amerikanerne og britene fikk nettopp enda en dårlig nyhet: Nokia N9 skal ikke selges i USA eller Storbritannia.

VIDEO: Slik er menyene i Nokia N9

Nokia har foreløpig ikke meldt om noen endringer i de norske lanseringsplanene, så du kan forvente den i butikkhyllene her til lands iløpet av neste måned.

Svekker Meego

Etter at Nokia og Microsoft inngikk samarbeid i februar er det spesielt ett spørsmål som har blitt hengende i luften: Hva skjer egentlig med Meego?

Standardsvaret fra Nokia har vært at de skal se an hvordan plattformen blir mottatt i markedet. Siden Nokia N9 er den første Meego-telefonen produsenten lanserer, er det altså denne som avgjør hvorvidt de skal satse videre på plattformen.

Når produsenten nå fjerner to svært store markeder fra nedslagsfeltet for N9 er det faktisk lov å lure på hva som foregår. Det som er helt sikkert er at oddsen for å se andre Meego-telefoner i fremtiden er enda dårligere enn antatt.

Kilder: Engadget, The Inquirer

Verken hørt om Meego eller N9?

Alt du trenger vite om N9

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Aldri hørt om Meego? Her er en oppsummering.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.