KARRIERE

Drømmejobb for teknofrelste

ARBIEDSLYST: Kjeder du deg på jobben i dag? Lyst på en morsom og utfordende jobb i Teknisk Ukeblads nettredaksjon? Søk nå!
ARBIEDSLYST: Kjeder du deg på jobben i dag? Lyst på en morsom og utfordende jobb i Teknisk Ukeblads nettredaksjon? Søk nå! Bilde: itstock
Tore Stensvold
11. des. 2006 - 11:47

Teknisk Ukeblad skal satse mer på nettutgaven. Derfor styrker vi redaksjonen med to nettjournalister. Søknadsfristen er 15. desember.

Les mer om stilingene her!

Hovedområder

TU.no skal i større grad rette søkelyset mot seks hovedområder: Data-tele, Energi-kraft, Offshore, Industri, Bygg-anlegg samt jobb- og karrierestoff. Du bør derfor ha interesse og kunnskap om noen av disse feltene.

De to nye journalistene skal jobbe med daglige nyhetsoppdateringer på TU.no samt aktualiteter til den ukentlige papirutgaven av Teknisk Ukeblad. Vi legger vekt på nyhetsteft samt evne til å finne fram til, forstå og formidle teknisk relaterte nyheter.

Utpå nyåret kommer TU.no i ny drakt der våre prioriteringer blir mer tydelige.

Skriv og send!

Søknad sender du så fort som mulig til sjefredaktør og adm.dir. Tommy Rudihagen og nettredaktør Tore Stensvold. Journalistisk kompetanse må dokumenteres. Legg ved link til arbeidsprøver.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.