KARRIERE

Dette sier de om CV 2

Dag Yngve Dahle
26. nov. 2008 - 13:55

CV2

Gisle Hellsten, Universitetet i Oslo:

For nyutdannede og folk tidlig i karrieren er dette den beste CV-en. For dem er det viktig å forklare arbeidsoppgavene i de få jobbene de har hatt. Det samme gjelder innholdet i utdanningen. Det som er åpenbart for deg, er ikke alltid åpenbart for andre. Dette er viktig uansett fag. Jeg savner informasjon om IT-kompetanse og språkkunnskaper.

André Skrivervik, Universitetet i Tromsø:

CV-en er oversiktelig og grei, den gir relevant informasjon og sier litt om de ulike arbeidsoppgavene som er gjort. Dette er viktig og nyttig informasjon. Punktet om kjerneegenskaper er ikke standard, men dette tas med på CV-er i større grad enn før. Det er imidlertid viktig at man klarer å utdype og bygge opp om disse punktene i søknaden slik at dette ikke bare blir løse påstander.

Steinar Øverli, Proffice:

Denne sier mer enn CV1 om de ulike jobbene. Man får et bedre inntrykk av personens kvalifikasjoner. Den er mer informativ for dem som skal vurdere CV-en. Visuelt kan denne - likhet med CV1 - bli bedre.

Olaf Bergesen, Orion Search International:

Her får vi vite noe mer om hvilke arbeidsoppgaver kandidaten har hatt. Det er bra at det er presentert kort og konsist. Men jeg savner også her noe om positive resultater han har oppnådd. Jeg ville også skrive en eller to linjer om selskapene der han har jobbet.

Geir Dølvik, Manpower Professional Engineering:

Denne er utvilsomt den beste av de tre. Mange yrker er i dag kompetansebasert. Å utdype innholdet i de ulike jobbene og utdanningen gir mye merverdi når CV-en skal leses. At den også har med kjerneegenskaper er fint, selv om dette blir en subjektiv vurdering. Enda bedre utdyping av de ulike stillingene ville gitt ytterligere pluss. Et avsnitt om kjernekompetanse ville også vært bra.

Rønnaug Tveit, Universitetet i Bergen:

Jeg likte denne best. CV-en er oversiktlig og ryddig. Det er bra med korte beskrivelser av oppgaver og ansvar i ulike jobber.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.