OLJE OG GASS

Dette oppholdsrommet er et av de beste på sokkelen

Heidrun én av plattformene som leder an i Teknisk Ukeblads kåring.

20. nov. 2014 - 10:44

Svarene fortsetter å strømme inn til undersøkelsen vår som tar sikte på å kåre den beste innretningen på norsk sokkel.

Over 1600 har svart, og foreløpig ligger Gullfaks A, Heidrun og Oseberg A best an i konkurransen.

Svært mange skryter av oppholdsrommet på Heidrun (se bilder i saken), og mener det må være et av de beste stedene å tilbringe de få timene man har fri etter endt skift.

Les også: Har de en av Norges beste kantiner?

God mat og flere goder

Trenden så langt, med fire dager igjen av konkurransen, er at flesteparten mener god mat, bra arbeidsmiljø og uslåelige fritidstilbud er det beste med å jobbe offshore.

En arbeider på Oseberg A skriver blant annet at maten som serveres der er på høyde med hva som serveres på de beste restauranter, mens en ansatt på Heidrun skriver at fritidsaktiviteter som innebandy, fotball og volleyball, samt fantastisk ledelse og mat i helt i norgestoppen gjør det til den beste plattformen.

Vi setter pris på innspill som dette og håper flere bruker muligheten til å svare på undersøkelsen vår.

Les også: Her er det gøyest på jobb

Trekk fram din plattform

Vi skal kåre en vinner i midten av neste uke. Dermed er det fremdeles tid til å få få din innretning opp på topp.

Får du servert den beste maten? Har du den fineste lugaren? Er trimrommet det beste, eller er oppholdsrommet bedre enn din egen stue? Kanskje du er en del av Norges beste arbeidsmiljø?

I undersøkelsen har vi tatt med alle slags plattformer, rigger og flytende produksjonsskip (FPSO-er) som opererer i norsk farvann. Hvis du mot formodning ikke skulle finne igjen innretningen du jobber på, send oss en e-post.

Du kan rangere arbeidsplassen din i seks kategorier:

Uhøytidelig

Send oss gjerne bilder eller videoer av innretningen du jobber på, for eksempel av kantinen, boredekket eller spillrommet. Vi publiserer de beste bidragene. Og hvem vet, kanskje din plattform, rigg eller FPSO kommer ut som den aller beste i Norge?

Send dine bidrag til beste.plattform@tu.no, eller ved å klikke på denne linken.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en uhøytidelig kåring, ikke en gjennomgang av teknisk tilstand eller en fyllestgjørende gjennomgang av innretningene på norsk sokkel.

Les også: 

Her snakkes det ikke om det vi skal leve av etter oljen. Her skapes det

Her vil norske teknologi-studenter helst jobbe

Her tillater de joggebukse på jobb  

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.