MOBIL

Dette kan være iPhone 4s

Dette kan være budsjettversjonen av den neste iPhone-generasjonen.

3. okt. 2011 - 09:27

I morgen skal Apple vise frem en ny generasjon av iPhone, og tradisjonen tro har det flommet over av rykter i forkant av lanseringen.

Selv om vi vet at Apple skal presentere en iPhone i morgen, er det fremdeles uvisst om det er faktisk er snakk om toppmodellen. I år tyder nemlig mye på at vi får to forskjellige iPhone-versjoner, der den ene er medium-spekket og har lavere pris enn flaggskipet.

LES OGSÅ: Apple bekrefter iPhone-lansering

Og det er denne versjonen som skal være avbildet på toppbildet i denne artikkelen. Det er den brasilianske utgaven av Gizmodo som står bak lekkasjen, etter å ha vært en tur innom fabrikken til Foxconn, altså selskapet som står for produksjonen  av iPhone. 

Som du ser er designen her mer eller mindre klin lik iPhone 4, men telefonen skal ha et annet produksjonsnummer, så her kan du forvente oppgraderinger på innsiden. 

Navnet på telefonen er selvsagt ikke bekreftet av Apple selv, men ryktemølla har lempet iPhone 4s ut på nett opptil flere ganger de siste månedene, og siden det er snakk om en iPhone 4-oppgradering er det ikke helt unaturlig at dette stemmer.

Vi skal faktisk ikke bruke mer spalteplass på å utdype ryktene, da vi får bekreftet/avkreftet alt sammen under Apples pressekonferranse i morgen. Følg med!

Kilder: Gizmodo (Brasil) via Gizmodo (USA)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.