BLOG

Dette er det beste spillet som noen gang er laget

Se for deg en krysning av Mr. T og Chuck Norris som banker opp delfiner. Så ubeskrivelig fett er Robo Defense til Android.

Marius ValleMarius ValleJournalist
28. apr. 2010 - 12:34

Det er ikke nytt, og vi er ikke de første som omtaler Robo Defense - det beste spillet til Android-telefoner. Men vi har den beste beskrivelsen av det.

Om du som jeg kastet bort ungdomstiden på å spille Dune 2 på PC, kommer du til å elske Robo Defense. Prinsippet her er like enkelt som det er genialt. Det er som en lettversjon av Dune, hvor du skal beskytte basen din mot innkommende onde roboter som er ute etter å ta over basen din, og deretter hele verden.

Du er altså det eneste som står mellom ren ondskap og pur frihet.

Robo Defense går enkelt forklart ut på at det kommer onde roboter ut på venstre side av skjermen, og de vil inn i basen din som er plassert på høyre side av skjermen. For å hindre dem må du sette opp kanontårn, missiltårn og annet som river fienden i filler.

Robotene tar alltid korteste vei fra A til B, så ditt oppdrag er å plassere tårnene slik at robotene må bruke lengst mulig vei. Om robotene kommer frem til basen din mister du ett liv for hver inntrenger. Du har i utgangspunktet 20 liv, så her må du passe på.

I tillegg til roboter sender fiendejævlene ut helikopter, jagerfly og bombefly, og disse flyr rett over skjermen. Du må passe på å sette opp antiluftskyts. 

Robotene blir etterhvert vanskeligere å få has på, så du må oppgradere tårnene underveis. Du kan sette opp artilleri, flammekastertårn og tårn som gjør at robotene og flyene går senere en liten stund.

Alt i alt er dette det beste spillet vi har prøvd noen gang. Om du er uenig har du ikke peiling.

Søk etter "Robo Defense" i Android Market, last ned spillet og si opp jobben din.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.