T2

Dette blir neste års julegaver

iPhone-nattkikkert, drømmeforbedrer og selvrensende t-skjorter er noe av det vi har i vente.

Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
25. des. 2013 - 12:25

På nettstedet Kickstarter kan store og små gründere over hele verden få realisert sine mer eller mindre bærekraftige ideer.

Gjennom såkalt crowd funding kan hvem som helst spytte inn penger til prosjektene. Det betyr at du som forbruker kan bidra til å realisere produktene du har tro på, lenge før de har kommet på markedet. På norsk har vi også nettstedet FundedByMe.

Selvrensende t-skjorte

Vi har sett med skråblikk på noen av produktene som kan være klare til neste års jul, som det fjernstyrte papirflyet og den elektroniske drømmeforbedreren. Eller hva med en selvrensende T-skjorte?

Du finner produktene i bildeserien over.

Linker til produktsidene her:

Silic

Shot Time

Snoopscope

PowerUp 3.0

EyeShield

Aurora

Bitlock

Ninja Sphere

GPS AdventureBox

Ønsker du deg noe av dette til jul i 2014? Bruk gjerne kommentarfeltet - eller betal noen dollar på Kickstarter for å få prosjektet realisert!

Silic: T-skjorta som renser seg selv. Ved hjelp av "hydrofobisk nanoteknologi" skal skjorta være både pustende og støte fra seg de fleste væsker. <a href="http://www.kickstarter.com/projects/741186545/a-shirt-that-cleans-itself?ref=category">Se produktet på Kickstarter</a>.
Ønsker du deg noe av dette til jul i 2014? Bruk gjerne kommentarfeltet - eller betal noen dollar på Kickstarter for å få prosjektet realisert!Silic: T-skjorta som renser seg selv. Ved hjelp av

Les også:

10 tips som gjør deg til en bedre fotograf

Mac Pro er klar for Norge

Årets innovative kameraer

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.