KICKSTARTER

Dette blir neste års julegaver

iPhone-nattkikkert, drømmeforbedrer og selvrensende t-skjorter er noe av det vi har i vente.

EyeShield: Solskjerm for iPhone. Enkelt og genialt? Kommer i flere farger, håper vi.
Silic: T-skjorta som renser seg selv. Ved hjelp av "hydrofobisk nanoteknologi" skal skjorta være både pustende og støte fra seg de fleste væsker.
Shot Time: Det innebygde telleverket holder styr på den nøyaktige alkoholmengden du drikker i løpet av kvelden, ved å måle mengden væske som fylles og tømmes fra glasset.
Snooperscope: Nattkikkert for iPhone. Burde ikke alle ha en?
PowerUp 3.0: Det fjernstyrte papirflyet. Den lette propellmodulen festes på papirflyet, som kan styres fra en egen app på mobilen.
Aurora: Dette pannebåndet lover intet mindre enn bedre drømmer om nettene! Bruker egne lyder og lyssignaler for at akkurat du skal finne veien til din drømme-drøm.
Bitlock: Sykkellåsen som kan åpnes og lukkes med en egen app, som også muliggjør sosial deling av sykkelen din.
Ninja Sphere: Denne dingsen holder styr på tingene dine, og varsler hvis noe er galt. En sental for ditt "intranet of things".
GPS AdventureBox: Et eventyr på boks! Trykk på knappen, og en melding vil fortelle hvor du skal gå. Du kan bli sendt flere ulike steder før boksen til slutt åpner seg og en overraskelse kan åpenbare seg.

iPhone-nattkikkert, drømmeforbedrer og selvrensende t-skjorter er noe av det vi har i vente.

På nettstedet Kickstarter kan store og små gründere over hele verden få realisert sine mer eller mindre bærekraftige ideer.

Gjennom såkalt crowd funding kan hvem som helst spytte inn penger til prosjektene. Det betyr at du som forbruker kan bidra til å realisere produktene du har tro på, lenge før de har kommet på markedet. På norsk har vi også nettstedet FundedByMe.

Selvrensende t-skjorte

Vi har sett med skråblikk på noen av produktene som kan være klare til neste års jul, som det fjernstyrte papirflyet og den elektroniske drømmeforbedreren. Eller hva med en selvrensende T-skjorte?

Du finner produktene i bildeserien over.

Linker til produktsidene her:

Silic

Shot Time

Snoopscope

PowerUp 3.0

EyeShield

Aurora

Bitlock

Ninja Sphere

GPS AdventureBox

Ønsker du deg noe av dette til jul i 2014? Bruk gjerne kommentarfeltet - eller betal noen dollar på Kickstarter for å få prosjektet realisert!

Silic: T-skjorta som renser seg selv. Ved hjelp av "hydrofobisk nanoteknologi" skal skjorta være både pustende og støte fra seg de fleste væsker. <a href="http://www.kickstarter.com/projects/741186545/a-shirt-that-cleans-itself?ref=category">Se produktet på Kickstarter</a>.
Ønsker du deg noe av dette til jul i 2014? Bruk gjerne kommentarfeltet - eller betal noen dollar på Kickstarter for å få prosjektet realisert!Silic: T-skjorta som renser seg selv. Ved hjelp av

Les også:

10 tips som gjør deg til en bedre fotograf

Mac Pro er klar for Norge

Årets innovative kameraer

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå