KARRIERE

Det er ikke uvanlig å gå opp 100.000 i lønn ved å bytte jobb. Ekspertene har 6 råd

Hva bør du si og hva bør du ikke si når du ber om høyere lønn? To av Norges fremste eksperter på lønnsforhandlinger for ingeniører har konkrete råd.

Nitos forhandlingssjef Knut Aarbakke og leder for arbeidslivsavdelingen i Tekna, Erlend Aarsand har konkrete råd til hvordan du bør og ikke bør formulere deg når du ber om høyere lønn.
Nitos forhandlingssjef Knut Aarbakke og leder for arbeidslivsavdelingen i Tekna, Erlend Aarsand har konkrete råd til hvordan du bør og ikke bør formulere deg når du ber om høyere lønn. Foto: Nito/Tekna
25. aug. 2021 - 11:00

Mange som har vært klare for å skifte jobb har sittet på gjerdet og ventet på bedre tider under pandemien, men nå har det snudd.  Antall jobbutlysninger er flere enn på lenge, også sammenlignet med før pandemien. Men hvor mye mer i lønn kan du egentlig få på å bytte jobb nå når det er arbeidstagers marked?

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.