MOBIL

Denne tåler deng.

Doro 520X er lett å bruke og vanskelig å knuse. 

2. okt. 2012 - 18:00

Doro har i mange år levert telefoner tilpasset eldre brukere, og fokuserer på store taster, muligheter for å justere opp tekststørrelsen og innebygde trygghetsfunksjoner. 

Vi snakker også om forholdsvis robuste telefoner - men tydeligvis ikke robuste nok. Derfor lanserer selskapet nå PhoneEasy 520X. 

LES OGSÅ: Doro lanserer Android-telefon for eldre

Støtsikker

Doro 520X er laget som en direkte følge av en undersøkelse selskapet hadde hos kundene sine. I undersøkelsen ble brukerne spurt om hvilke funksjoner som var viktigst, og "at den måtte tåle en støyt" havnet øverst på listen. 

520X har derfor fått ekstra robuste deksler, og skal ifølge produsenten tåle å falle to meter rett ned i betonggulvet.  

Telefonen har ellers alle de vanlige "Doro-egenskapene" som ekstra høy lyd, justerbar tekststørrelse, hurtigvalg, alarmklapp og egen knapp for SMS. Den er også utstyrt med en lommelyktfunksjon - også denne med tilhørende tast. 

Telefonen er ellers kompatibel med HAC-høreapparat. 

Enkelt å sende bilder

Å sende MMS er ikke alltid like enkelt på avanserte smarttelefoner, og i 520X er det tatt høyde for at man ikke nødvendigvis må være veldig teknisk for å få dette til. Telefonen har for det første fått et kamera som skal være ekstra lett å bruke, og når bildene er tatt kan du trykke på den dedikerte MMS-tasten for å sende det til venner og familie. 

520X kommer på markedet i løpet av oktober, og får en utsalgspris på rundt 1500 kroner. 

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.