MOBIL

Denne lader telefonen din fire ganger

Uten vegguttak.

26. okt. 2012 - 17:35

Det er ikke bare fordeler med mer avanserte telefoner og svære skjermer - batteritiden har for eksempel gått betydelig ned sammenlignet med tilstanden for noen få år siden, og du er heldig om telefonen din holder mer enn étt døgn med normal bruk.

Dette går greit så lenge du har tilgang til et vegguttak, men dét er ikke alltid en selvfølge om du for eksempel er ute og reiser.

9000 mAh i kofferten

Nylig dukket en fin løsning på problemet opp i redaksjonen: En reiselader med innebygd batteri.

Vi har riktignok sett lignende produkter før, men det som gjør denne Samsung-varianten spesiell er kapasiteten: 9000 mAh.

Dette er nok til å fullade Samsung Galaxy S III fire ganger, eller iPhone 5 seks ganger.Plugg i kabelen og slå på bryteren, så er ladingen i gang.

Å bruke laderen er ikke noe hokus-pokus. Den har én microUSB-inngang som lar deg lade opp batteriet i laderen, og en USB-utgang der du kan koble til telefonene du vil ha strøm på.

Vi har brukt laderen i ett døgn, og konstaterer at ladetiden er mer eller mindre den samme som når vi bruker en vanlig vegglader.

Med en størrelse på 93 x 64 x 22 mm og en vekt på 189 gram tar den heller ikke opp mye plass i kofferten, og kommer definitivt til å ha en fast plass i reisefølget vårt fremover.

Laderen kommer i butikkene en gang før jul, og koster deg rett rundt 600 kroner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.