MOBIL

Denne koster 9000 kroner

For den samlede prisen av One X og Galaxy S III får du en telefon som var utdatert for to år siden. 

19. sep. 2012 - 06:01

Dersom du ser på telefonen som et verktøy for å ringe, sende meldinger og gjøre andre enkle oppgaver trenger du slett ikke investere i en Samsung Galaxy S IIIiPhone 5 eller Nokia Lumia 920

Da kan du heller kjøpe en rimelig telefon som kun har basisfunksjonene, eller gå et hakk opp og velge en av de mange lavprismodellene i Android-segmentet, om du trenger hakket mer avansert funksjonalitet, som kamera og e-postmuligheter. 

Gullkledd gråstein

En annen mulighet er å investere i en Aston Martin Aspire, som kan skilte med fint lite annet enn gammel maskinvare og gulldeksler. Her får du en enkeltkjerneprosessor på 800 MHz og en grafikkbrikke som kneler hvis du prøver å starte Angry Birds. 

Du får ellers en 3,2-tommers skjerm med en oppløsning på 320 x 480 piksler, så du kan være sikker på at teksten ikke blir så tydelig om du skulle finne på å åpne nettleseren - noe vi tipper vil ta mellom 5 og 10 sekunder.

Alt dette for drøyt 9000 kroner. 

Joda, vi innser at vi faller utenfor målgruppen her, så vi skal ikke snakke for de som synes denne saken er fristende.  

Men vi blir litt forundret når vi nok en gang kan konstatere at en "luksusmobil" på død og liv må ligge langt bak dagens standard når det kommer til spesifikasjoner. 

Hva racing-avdelingen hos en prestisjebilprodusent har å hente på å fronte en mobil med ekskusivt ytre og slapp motor forblir også et mysterium.

Om du tilfeldigvis er en Aston Martin-sjåfør som hater ny teknologi kan du skaffe deg et eksemplar hos Eprice.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.