MOBIL

Denne kommer til Norge

Motorola satser mer og mer i Norden. Nå kommer Motoluxe til landet.

13. mars 2012 - 17:30
Vis mer

Motorola trakk seg helt ut av Norge i 2008, men har det siste året kommet gradvis tilbake. I dag ble nok en Motorola-telefon gjort tilgjengelig her til lands: Motoluxe.

LES OGSÅ: Test av Motorola XT910 Razr


Stor skjerm, svak maskinvare

Motorola Motoluxe har fått en forholdsvis stor skjerm på fire tommer, og kjører den samme oppløsningen som Sony Ericssons-modeller i fjor, altså 854 x 480 piksler.

For å drive saker og ting har produsenten handlet inn den noe aldrende systembrikken Qualcomm MSM7227A. Denne har en énkjernet prosessor med en klokkehastighet på 800 MHz, og grafikkbrikken Adreno 200. I tillegg får du 512 MB arbeidsminne.

Vi snakker med andre ord om den samme maskinvaren som står i den vanntette Android-telefonen Motorola Defy.

Kameraet i Motoluxe tar bilder i en oppløsning på åtte megapiksler, og har ellers både fotolys og autofokus. Den har også et frontkamera som tar VGA-video (640 x 480 piksler).

Android 2.3 Gingerbread

Operativsystemet i Motoluxe er Android, og da versjon 2.3 Gingerbread. Om den får Android 4.0 Ice Cream Sandwich gjenstår å se, men Motorola holder i alle fall på å evaluere og planlegge om den skal oppdateres, ifølge deres egne nettsider.

Er prisen lav nok?

Motorola Motoluxe skal ha en pris på mellom 2200 til 2700 kroner, noe som ifølge pressemeldingen er en "attraktiv pris".

Vi vet om en hel del produsenter som vil si seg uenig i det utsagnet, men ikke se bort fra at prisen faller etterhvert.

Telefonen er i salg fra i dag.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.