BLOG

Denne appen hadde ikke funket i Norge

Just Spotted er en app for deg som er sykelig opptatt av kjendiser. Rett og slett.Dette er altså en app som søker på Twitter etter tweets som handler om at folk har sett en kjendis. Det som gjør det spesielt er at Scooplers app bare viser deg tweets som har lokasjonsinfo (altså hvor tweeten er tweetet fra) slik at du kan se om det er en kjendis i nærheten av deg.

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. apr. 2011 - 09:45

For å gjøre det enda litt mer... sykelig... kan du automatisk få beskjed på telefonen når en celebritet er i nærheten av deg.

Dette får meg til å tenke. En slik app kommer aldri til å komme til Norge.

Hvor interessant kan det egentlig være å vite at Tor Endresen nå er i Nygårdsgaten, at Rune Larsen befinner seg på McDonalds på Torgalmenningen, at Helge Jordal spaserer i Fosswinckels gate, at Sissel Kyrkjebø sitter på en kafé i Hollendergaten... ja, du skjønner hva jeg mener.

Og dessuten: dersom en slik app hadde vært tilgjengelig... hvor creepy hadde det ikke vært om noen faktisk brukte den?

Just Spotted er det samme, bare med Hollywood-kjendiser. Nå kan en kanskje argumentere for at Johnny Depp er mer interessant enn Tor Endresen, men likevel. Creepy.

Om du føler deg som en stalker kan du laste ned Just Spotted fra Android Market. Hvem vet? Kanskje Justin Bieber dukker opp i ditt nabolag?

Dette blogginnlegget er skrevet av Marius Valle.

Via: Androidcentral.com

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.