BYGG

Nye koster i Multiconsult

Kjersti Folvik er ny markedssjef i Multiconsult.

Kjersti Folvik er ny markedssjef for bygg og eiendom i Multiconsult.
Kjersti Folvik er ny markedssjef for bygg og eiendom i Multiconsult. Foto: Multiconsult

Etter å ha fungert i rollen siden januar er Hasselström nå formelt ansatt som konserndirektør for energivirksomheten til Multiconsult. Han blir dermed sentral i realiseringen av selskapets ambisjoner om å vokse innen energi internasjonalt.

– Jørgen har overbevist gjennom hele rekrutteringsprosessen, og valget falt ganske så naturlig da vi skulle konkludere, opplyser konsernsjef Christian Nørgaard Madsen i en pressemelding.

Trigges av endringer

Målet om internasjonal vekst har ført til en del endringer i organisasjonen, noe Hasselström har jobbet mye med.

– Jeg er takknemlig og ydmyk over å få tillit til å lede energivirksomheten i Multiconsult videre. Energienhetens oppdrag utgjør en stor forskjell, enten det dreier seg om elektrifiseringsprosjekt som leder til minsket fattigdom og reduserte forskjeller i utviklingslandene, eller reduksjon av fossile utslipp her hjemme. Det at Multiconsults virksomhet skaper positive endringer, trigger meg, sier Multiconsults nye energidirektør. 

Doktorgrad i fysikk

Jörgen Hasselström ble ansatt i Multiconsult i 2017. Han har lang erfaring fra energibransjen, blant annet fra ABB, Fortum og Sweco. Hasselström er svensk statsborger og har en doktorgrad i fysikk fra Uppsala Universitet.

Hos Sweco var han leder for Nordens største konsulentmiljø innen transmisjon og distribusjon, med ansvar for en internasjonal virksomhet.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.