Kjersti Folvik i Multiconsult

Nye koster i Multiconsult

Kjersti Folvik er ny markedssjef i Multiconsult.

Kjersti Folvik er ny markedssjef for bygg og eiendom i Multiconsult.
Kjersti Folvik er ny markedssjef for bygg og eiendom i Multiconsult. (Foto: Multiconsult)

Kjersti Folvik er ny markedssjef i Multiconsult.

Etter å ha fungert i rollen siden januar er Hasselström nå formelt ansatt som konserndirektør for energivirksomheten til Multiconsult. Han blir dermed sentral i realiseringen av selskapets ambisjoner om å vokse innen energi internasjonalt.

– Jørgen har overbevist gjennom hele rekrutteringsprosessen, og valget falt ganske så naturlig da vi skulle konkludere, opplyser konsernsjef Christian Nørgaard Madsen i en pressemelding.

Trigges av endringer

Målet om internasjonal vekst har ført til en del endringer i organisasjonen, noe Hasselström har jobbet mye med.

– Jeg er takknemlig og ydmyk over å få tillit til å lede energivirksomheten i Multiconsult videre. Energienhetens oppdrag utgjør en stor forskjell, enten det dreier seg om elektrifiseringsprosjekt som leder til minsket fattigdom og reduserte forskjeller i utviklingslandene, eller reduksjon av fossile utslipp her hjemme. Det at Multiconsults virksomhet skaper positive endringer, trigger meg, sier Multiconsults nye energidirektør. 

Doktorgrad i fysikk

Jörgen Hasselström ble ansatt i Multiconsult i 2017. Han har lang erfaring fra energibransjen, blant annet fra ABB, Fortum og Sweco. Hasselström er svensk statsborger og har en doktorgrad i fysikk fra Uppsala Universitet.

Hos Sweco var han leder for Nordens største konsulentmiljø innen transmisjon og distribusjon, med ansvar for en internasjonal virksomhet.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå