MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TIRSDAG: Nexus One blir først ut med Gingerbread, Full Tilt Poker lar deg spille for ekte penger fra Android-telefonen din og den første MeeGo-telefonen ser ut til å lande omtrent samtidig som du får på deg shortsen neste år.

23. nov. 2010 - 17:52

Nexus One først ut med Gingerbread

I motsetning til hva både vi og de fleste andre trodde, er ikke Gingerbread kodenavnet på versjon 3.0 av Android, men versjon 2.3 - en litt mindre oppdatering, med andre ord. Nå ser det ut til at det nok en gang blir Nexus One-eierne som først får tilgang til en ny Android-versjon. Nøyaktig når oppdateringen kommer er litt usikkert, men mye tyder på at det skjer før jul.

Hele saken leser du hos Fonehome »  

Spill bort lønninga med mobilen

Å spille poker online er en utbredt aktivitet i hele verden, også i Norge. Og er det noe vi ante ville komme før eller siden, så er det en Android-app som lar deg spille for ekte penger via mobiltelefonen din. Selskapet bak appen er ingen ringere enn Full Tilt Poker, som er blant de største pokernettstedene i verden. Appen kan allerede i dag lastes ned fra Android Market, og krever at du har nyeste versjon av plattformen - altså Android 2.2 Froyo.   

Mer om denne galskapen leser du hos Online Casino Reports »

Kommer den første MeeGo-telefonen i juni?

Vi gleder oss til Nokia og Intels MeeGo-plattform er ferdig, og det gjør du også. Det ser ut til at vi kan forvente oss den første mobiltelefonen med dette operativsystemet til sommeren neste år.

Bli klokere hos Rethink Wireless »

iPhone-oppdatering fjerner musikken på telefonen

... Eller rettere sagt - den gjemmer musikken. Om du plutselig ikke finner musikkbiblioteket ditt etter å ha oppdatert iPhone 4 med gårsdagens oppdatering, er løsningen å koble telefonen til PCen, spille en sang fra telefon i iTunes (med telefonen som kilde), etterfulgt av et klikk på "synkroniser". Verre er det visst ikke, ifølge Apple Insider, som også kan rapportere om gjengen i iPhone Dev-Team allerede har laget en jailbreak for iOS 4.2.

Mer iPhone-spetakkel leser du hos Apple Insider »

Les også:

Gårsdagens viktigste mobilnyheter »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.