MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: Svenskene lanserer Android-TV, ryktene om Playstation-telefonen har fått nytt liv, Palm WebOS blir raskere og Samsung Galaxy Tab selger som hakka møkk.

22. nov. 2010 - 17:06

 Ryktene om Playstation-telefon lever videre

Helt siden Sony og Ericsson ble Sony Ericsson har det gått rykter om en krysning av PSP og mobil, altså en Playstation-mobil. Den siste tiden har ryktene blusset kraftig opp, og selv Sony Ericsson-sjef Bert Nordberg sier at "det blir ikke røyk uten ild", og hinter dermed - som han har gjort flere ganger før - om at prosjektet eksisterer. Det ser imidlertid ut til at Sony er redd for å skade Playstation-navnet, og at telefonen derfor vil bli lansert med en alternativ spillplattform.  Da må vi jo spørre: Lærte vi ingenting av Nokias N-Gage-flopp?

Les hele saken hos Wall Street Journal »

Android-TV i salg

Moderne TV-er skal kunne kobles til internett, men om du har prøvd en slik TV, vet du at det slett ikke er brukervennligheten som står høyest. Det svenske selskapet People of Lava gjorde noe som egentlig er ganske så genialt: De kjørte inn Android på TVen. Apps, surfing, spotify - hele pakken, rett på veggen i opp til 55 tommer. TV-en, som ble kjent forrige uke, har navnet "Scandinavia", og kom i dag i salg i svenske butikker. Sleng deg i stasjonsvognen og kom deg over grensen, med andre ord.

Mer om Android-TV-en kan du lese hos People of Lava »

Palm webOS blir raskere

Helt siden vi testet Palm Pre har vi krysset fingrene for at det skulle dukke opp flere telefoner med dette deilige operativsystemet. Stillheten fra Palm/HP (HP har altså kjøpt opp Palm, red.anm) har derfor vært litt skremmende, men nå kan produsenten endelig vise frem litt konkrete planer. Noe av det mest interessante er Enyo, et javascript-rammeverk som både er raskere og mer skalerbart enn det du har funnet i webOS til nå.

Mer om Enyo (og video) finner du hos Engadget »

600 000 Galaxy Tab solgt

Samsung Galaxy Tab har solgt i 600 000 eksemplarer på verdensbasis. Helt på iPad-nivå er den fremdeles ikke, men at det er et solid marked for Samsung-godsaken er det ingen tvil om.

Hele saken hos Mobile Burn »

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.