De viktigste mobilnyhetene

ONSDAG: I dag står prosjektørmobiler og ny versjon av Opera Mobile for Symbian på menyen. Og du slipper heller ikke unna litt Angry Birds-nytt.

De viktigste mobilnyhetene

Opera Mobile 10.1 for Symbian er ute av beta

Om du for eksempel har en Nokia N8, har du allerede kunne kose deg med Opera Mobile 10.1 Beta en stund. I dag annonserte endelig selskapet at den endelige versjonen av nettleseren er tilgjengelig.

Hele gladsaken leser du hos selveste Opera »

Angry Birds skaper julestemning

Hvis du lurer på hvorfor vi både titt og ofte nevner Angry Birds, så har du ikke spilt det.  De rasende fuglene er etter alt å dømme på vei i en ny versjon - med juletema. Her er kasser og gress byttet ut med innpakkede julegaver og snø, alt du trenger for å komme i julestemning, med andre ord. Foreløpig kan det se ut til at det bare er iPhone-eiere som får glede av den nye versjonen, men er vi heldige kommer det også på plass til Symbian og Android før julaften.

Mer om jule-Angry Birds finner du hos Fonehome »

HTC kan droppe Android og Windows Phone 7

... ihvertfall dersom vi muligens overtolker en liten bit av et langt (og veldig interessant) intervju med sjefen for HTCs Sense-avdeling, Drew Bamford. I Intervjuet blir han spurt om HTC snur ryggen til Android og WP7 dersom disse plattformene låses for mye. Svaret han gir er at Microsoft og Google i dag er de beste alternativene produsenten har, men at det ikke nødvendigvis er tilfelle i fremtiden.

Hele intervjuet med Bamford leser du hos Pocket-lint »

To SIM-kort og prosjektør

Her til lands må du ofre mesteparten av funksjonaliteten dersom du vil ha en telefon med plass til to SIM-kort. Intex er navnet på produsenten som går motsatt vei av dette, ved å introdusere V Show IN8810 - som både tar to SIM-kort og kan prosjektere mobilskjermen din rett på veggen. All erfaring med "telefoner som er for gode til å være sanne" tilsier at vi ikke ser noe til denne i Norge med det første.

Hele saken leser du hos Techtree »

Les også: Tirsdagsnytt

Les mer om: