MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

ONSDAG: I dag står prosjektørmobiler og ny versjon av Opera Mobile for Symbian på menyen. Og du slipper heller ikke unna litt Angry Birds-nytt.

24. nov. 2010 - 20:02

Opera Mobile 10.1 for Symbian er ute av beta

Om du for eksempel har en Nokia N8, har du allerede kunne kose deg med Opera Mobile 10.1 Beta en stund. I dag annonserte endelig selskapet at den endelige versjonen av nettleseren er tilgjengelig.

Hele gladsaken leser du hos selveste Opera »

Angry Birds skaper julestemning

Hvis du lurer på hvorfor vi både titt og ofte nevner Angry Birds, så har du ikke spilt det.  De rasende fuglene er etter alt å dømme på vei i en ny versjon - med juletema. Her er kasser og gress byttet ut med innpakkede julegaver og snø, alt du trenger for å komme i julestemning, med andre ord. Foreløpig kan det se ut til at det bare er iPhone-eiere som får glede av den nye versjonen, men er vi heldige kommer det også på plass til Symbian og Android før julaften.

Mer om jule-Angry Birds finner du hos Fonehome »

HTC kan droppe Android og Windows Phone 7

... ihvertfall dersom vi muligens overtolker en liten bit av et langt (og veldig interessant) intervju med sjefen for HTCs Sense-avdeling, Drew Bamford. I Intervjuet blir han spurt om HTC snur ryggen til Android og WP7 dersom disse plattformene låses for mye. Svaret han gir er at Microsoft og Google i dag er de beste alternativene produsenten har, men at det ikke nødvendigvis er tilfelle i fremtiden.

Hele intervjuet med Bamford leser du hos Pocket-lint »

To SIM-kort og prosjektør

Her til lands må du ofre mesteparten av funksjonaliteten dersom du vil ha en telefon med plass til to SIM-kort. Intex er navnet på produsenten som går motsatt vei av dette, ved å introdusere V Show IN8810 - som både tar to SIM-kort og kan prosjektere mobilskjermen din rett på veggen. All erfaring med "telefoner som er for gode til å være sanne" tilsier at vi ikke ser noe til denne i Norge med det første.

Hele saken leser du hos Techtree »

Les også: Tirsdagsnytt

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.