MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

FREDAG: Sony Ericsson X8 får endelig Android 2.1-oppdateringen, noe du kan feire ved å besøke den nyåpnede Android-puben i Tokyo.

26. nov. 2010 - 16:05

iPad 2 får dobbelt kamera og skikkelig USB

Det tok ikke lange tiden fra iPad ble lansert til ryktene om en oppfølger begynte å svirre. De nyeste ryktene i denne avdelingen er at "iPad 2" blir tynnere enn dagens versjon, får et ekstra kamera og et skikkelig USB-spor.

Mer rykter hos PC Advicor »

Android 2.1 til Sony Ericsson X8

Stor oppdatering til Sony Ericsson X8 er ute. Den viktigste endringen er at du får oppgradert Android-plattformen til versjon 2.1.

Mer om oppdateringen hos Sony Ericsson »

Advarer mot sikkerhetshull i Web OS

HP/Palms mobilplattform Web OS 1.4 skal ifølge forskere i selskapet SecTheory ha en hel del alvorlige sikkerhetshull. Det mest alvorlige skal visstnok åpne for at uvedkommende kan få fjerntilgang til telefonen, og dermed både lese filer og bruke den som proxy for å spre virus, spam og annet videre.

Les mer hos Darkreading »

Egen bar for Android-fans

Vi har på mystisk vis kommet til et punkt der diskusjoner mellom Android- og iPhone-brukere kan gå like heftig for seg som en diskusjon mellom Liverpool- og Manchester United-fans. Da er det selvsagt på plass med en egen bar for Android-eiere, noe japanerne har forstått. Selvskrevet stopp for alle som skal til Tokyo en tur - men husk for guds skyld å slå av lyden på iPhonen din før du går inn.

Mer om denne flotte baren leser du hos Mobile Crunch »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.