MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

ONSDAG:  Samsung har gjort nytt gjennombrudd på skjermfronten, Intels mobilprosessor kommer i tredje kvartal og det ble nettopp veldig bekreftet at iPad 2 kommer 2. mars.

23. feb. 2011 - 17:49

Samsung med bøyelige superskjermer

Bedre, mindre energikrevende og ikke minst bøyelige skjermer er på vei fra Samsung. Men ikke forvent et ferdig produkt før om noen år.

Les mer hos Technology Review »

Intels mobilprosessor kommer i Q3

I disse dager har ARM et stålgrep rundt mobilmarkedet med Cortex A8 og Cortex A9-kjernene sine, som brukes i absolutt alle toppmodeller vi har sett det siste året. Etter sommeren blir det hardere konkurranse - da skal Intel inn i mobiltelefoner med Medfield-systembrikken sin.

Les mer hos Phone Arena »

Apple "bekrefter" ny iPad i mars

Apple pleier ikke å lekke en eneste detalj om lanseringene sine før dagen er kommet, men når Engadget nå mottar en invitasjon der hjørnet på en iPad avsløres, er det ikke så mange måter å tolke ting på. iPad 2 kommer 2. mars, med andre ord.

Se invitasjonen hos Engadget »

Windows Phone 7-oppdatering ødelegger telefoner

Microsofts aller første oppdatering til Windows Phone 7 gikk, for å si det på norsk, skeis. Det er godt mulig oppdateringen har fikset en bug her og der, men det hjelper ikke når det rapporteres om telefoner som blir ubrukelige etter å ha installert greiene. Ny oppdatering på vei, for de som tør.

Les mer hos Winrumors »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.