MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: Playstation-spill til iOS4 og Windows Phone 7, bilnøkler skal bli betalingsløsning og Sony Ericsson kommer med stor oppdatering til Live View.

31. jan. 2011 - 17:51

Playstation Suite til iOS4 og WIndows Phone 7?

Siden Sony Ericssons Playstation-telefon, Xperia Play, kjører på Android, regnet vi nesten med at den annonserte Playstation Suite-tjenesten skulle være eksklusiv for Android. Men slik ser det ikke ut til å gå.

Les mer hos Fonehome »

Bilnøkler skal utkonkurrere mobiltelefonen

... på betalingsløsninger, ifølge BMW. NFC-brikker er så små at de får plass i en hvilken som helst bilnøkkel, og siden nøkler er noe du har med deg overalt - akkurat som mobilen - er dette faktisk en verdig utfordrer. Frem til den dagen du låser opp bilen din med mobiltelefonen, vel og merke.

Mer leser du hos Electric Pig »

Sony Ericsson Live View oppdateres

Sony Ericssons Live View er et fiffig produkt, som dessverre hadde litt vel lite funksjonalitet da det ble lansert. Men dette bedrer seg for hver oppdatering, og nå kan du til og med bruke den med konkurrentenes telefoner. Oppdateringen er allerede tilgjengelig, så det er bare å hente den ned om skulle være i besittelse av den snasne Sony Ericsson-klokken. 

Les mer hos Sony Ericsson »

Android solgte mer enn Symbian

Det ble solgt sju ganger flere Android-modeller i 2010 enn i 2009, og i fjerde kvartal i år ble selveste Nokia vippet av tronen.

Mer tall hos Wall Street Journal »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.