MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

Sony Ericssons Xperia Neo er testet, gårsdagens nyhet om skyhøy returrate på Galaxy Tab stemmer ikke, og mobiltyver i Os kommune bør skjelve i buksene.

3. feb. 2011 - 18:58

Tech Radar har prøvd Xperia Neo

Nettstedet Tech Radar har testet ut Sony Ericsson Xperia Neo, som ser ut til å bli årets Vivaz, bare med Android istedenfor Symbian.

Les sniktitten hos Tech Radar »

Galaxy Tab returneres IKKE i hopetall

Gårsdagens tall om at hele 16 prosent av Samsungs Galaxy Tab blir returnert fra kjøperne er visst ikke helt solide. Det viste seg at disse tallene er basert på temmelig tvilsom statistikk, og at returraten i realiteten ligger på rundt 2 prosent. Helt akseptabelt, med andre ord.

Les detaljene hos BGR »

"Smart phone - smart gaming"

Sony Ericsson er som vanlig tette som en sil, og nå er det en bilder av en reklamestand med "Smart phone - smart gaming" som på mystisk vis har dukket opp i offentligheten. Og ja, dette er selvsagt sloganet som skal brukes i markedsføringen av Xperia Play.

Les mer hos Engadget »

Lotus for Symbian^3

Nokia jobber i disse dager med å klargjøre Lotus for Symbian^3. Når ting er på plass kan du kjøre Lotus Notes Traveler, Lotus Mobile Connect, Lotus Sametime og Lotus Connections på den frekke N8-en din.

Les mer hos selveste Nokia »

Politiet i Os tar mobiltyveri på alvor

Det er sjelden slik at du kan regne med å bli prioritert om du anmelder en stjålet mobiltelefon. Mobiliredaksjonen er derfor blitt fans av politiførstebetjent Audun Hadler-Olsen ved Os lensmannskontor, som tok seg tid til å følge de tross alt veldig tilgjengelige, elektroniske sporene hjem til en mobiltyv.

Les mer hos Bergensavisen »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.