MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

ONSDAG: HP skal ha WebOS på plass i alle PC-ene sine neste år, iOS 5 kan komme så tidlig som neste måned og Microsoft vil sende mobilbildene til redigering på nett før de lagres på telefonen din.

9. mars 2011 - 16:29

WebOS i alle PC-er fra HP

Kjøper du en stasjonær PC eller laptop fra HP neste år, får du den Palm-utviklede plattformen WebOS forhåndsinstallert, og kan velge om du vil boote inn i denne eller Windows. Dette er et grep for å få flere utviklere til å lage snacks for operativsystemet.

Mer om dette hos  Businessweek »

iOS 5 neste måned?

Den neste virkelig store oppdateringen av iPhone-plattformen kan være nærmere enn ventet. Begivenhetene kan skje så tidlig som neste måned.

Les mer hos BGR »

Microsoft sender bilderedigering på nett

Når du tar et bilde med mobiltelefonen din gjør programvare i telefonen en rekke justeringer for at resultatet skal bli så bra som mulig.  Microsoft jobber med et prosjekt som innebærer at du istedenfor sender bildene en tur på internett, der servere med kraftigere maskinvare tar seg av behandlingen, før bildet til syvende og sist lagres på mobilen.

Les mer om dette hos WMPoweruser »

Apple dropper Samsung-prosessor

Samsung og Intrisity står bak A4-prosessoren i iPhone 4 og iPad, og Apple var tydeligvis fornøyd nok siden de endte med å kjøpe opp Intrisity. Nå ser det imidlertid ut til at Samsung byttes ut i produksjonen av A5-systembrikken som driver iPad 2. Det er verdt å merke seg at dette blir kjent omtrent på omtrent samme tidspunkt som Samsung selv dropper sin egenproduserte Exynos-brikke til fordel for Nvidias Tegra 2 i Galaxy S II.

Les saken hos Slashgear »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.