MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TORSDAG: Nexus S er i salg, Nokia vil sy bilen din sammen med mobiltelefonen, og går heller ikke av veien for å saksøke Apple for totalt 37 patentbrudd.

17. des. 2010 - 10:37

Nexus S er i salg

Det er Samsung som har laget den første Android 2.3-telefonen på markedet, Nexus S. I dag ble den lagt ut for salg i USA, noe som mest sannsynlig betyr at ventetiden blir kort før du kan få kloa i én også på disse trakter.

Samsung Hub er stedet å gå for mer informasjon »

Nokia vil koble bilen din mot Ovi

Nokia er blant medlemmene i Terminal Mode, som skal fokusere på å sy utstyret i bilen din sammen med mobiltelefonen. Det viktigste her er kanskje at det vil gi tilgang til nettbutikker som Ovi, slik at du både skal kunne laste ned musikk, film, kart og annet gøy direkte fra bilens egne kontrollpaneler. Husk å passe på regningen i utlandet!

Mer om fremtiden hos Terminal Mode »

Nokia øker søksmålet mot Apple

Apple saksøker i alle retninger, og det mangler ikke på søksmål i retur - ihvertfall ikke fra Finland. Nokia legger nå til det de mener er 13 nye patentbrudd fra Apples side i det pågående søksmålet. Tar du med de tidligere patentbruddene er vi nå oppe i 37. På tide å få en slutt på galskapen snart?

Detaljene leser du i Nokias pressemelding »

Gjør iPad til verdens dyreste ekstraskjerm

For ti dollar får du programvare som lar deg bruke iPad som en ekstra skjerm på Windows-maskinen din.

Mer hos Maxivista »

Sony Ericsson Yendo forsinket til februar

Den første Walkman-telefonen med trykkskjerm ble annonsert allerede i juni, og skulle i utgangspunktet vært på markedet i disse dager. Nå er den utsatt til februar.

Les hele saken hos Ubergizmo »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.