MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

Samsung sliter med LED-produksjonen, Google avslører muligens en ny musikksatsing i kveld og Galaxy Tab returneres i hopetall.

2. feb. 2011 - 17:11

Samsung Galaxy S mister Super AMOLED-skjermen

Samsung sliter med LED-produksjonen om dagen, og nå blir Galaxy S i9000 erstattet av Galaxy S i9003, der forskjellen er at sistnevnte har fått en "Super Clear LCD" istedenfor Super AMOLED-skjerm.

Mer hos Androidos.in »

Galaxy Tab returneres i hopetall

Returtallene for Samsung Galaxy Tab er på nedslående 16 prosent. Dette er nesten én av fem, og åtte ganger flere returer enn Apples iPad.

Les saken hos Electricpig »

Avslører Google musikkbutikk-planer i kveld?

Google skal i kveld vise frem flere detaljer fra den høyaktuelle Android 3.0-plattformen sin, men det går også rykter om at selskapet skal avsløre en ny musikktjeneste.

Mer hos Androidandme »

Får neste iPad samme skjerm som nummer én?

Det har tidligere gått rykter om at "iPad 2" skal få en oppløsning på heftige 1536 x 2048 piksler, men nå kan det se ut til at disse ikke stemmer, og at det neste Apple-brettet får den samme oppløsningen som forgjengeren. Som altså er på 768 x 1024 piksler.

Les hele saken hos Phonearena »

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.