MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TIRSDAG: Sony Ericsson Xperia Neo vises frem 13. februar, Visa tester ut betalingsløsning for iPhone og Yahoo! får skylden for at datatrafikk kan løpe løpsk på Windows Phone-telefoner.

1. feb. 2011 - 15:23

Sony Ericsson Neo vises frem 13. februar?

Sony Ericsson har innkalt til pressekonferranse dagen før Mobile World Congress. Her får vi se nærmere på telefoner som Xperia Arc og Experia Play, og nå ser det ut som tredjemann også er avslørt. Xperia Neo er etter alt å dømme den "nye Vivaz", og Sony Ericsson vil nok derfor fremheve videoegenskapene. Mens Vivaz kjørte på Symbian er det Android 2.3 som gjelder i denne.

Mer utdypende rykter hos Tech Radar »

Microsoft har funnet årsaken til mystisk datatrafikk

Det har de siste ukene blitt rapportert om flere tilfeller der Windows Phone-brukere har fått regninger på langt mer datatrafikk enn de mener å ha brukt. Microsoft har nå funnet årsaken til fenomenet, og synderen heter Yahoo! Mail.

Mer hos Windows Phone Secrets »

Visa med betalingsløsning for iPhone

I fremtiden kan du betale med mobiltelefonen, det er temmelig sikkert. Både mobilprodusenter, banker og andre som liker penger jobber for harde livet med å utvikle forskjellige alternativer for å sette dette ut i livet. Nå skal Visa teste ut en egen iPhone-app i Europa.

Mer hos Computerworld »

Ny Xperia X10-oppdatering på vei

Sony Ericsson slipper i disse dager ut en ny oppdatering til Xperia X10. Blant de viktigste punktene finner du bedre zoom-muligheter i Google Maps og nettleseren, en oppdatering til mailklienten Moxier og muligheter for å krympe videoklipp så du faktisk får sendt den forbaskede MMS-en.

Detaljene leser du hos hos Sony Ericsson »

Apple sperrer Sony ute

Sony Reader er en app som lar brukere kjøpe lesestoff uten å gå via App Store. Det liker ikke Apple, og nekter dermed å ta den inn i app-butikken sin.

Les mer hos Moco News »

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.