MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

FREDAG: Samsung krymper Galaxy S, Spotify samarbeider med Shazam og eksplosjon i Youtube-bruk hos mobilbrukerne sprer skrekk hos operatørene.

14. jan. 2011 - 16:38

Galaxy S i miniversjon

Sony Ericsson har gjort det, Nokia har gjort det, og nå ser det altså ut til at Samsung også gjør det. Lanserer en mini-utgave av toppmodellen sin, altså. Telefonen det er snakk om er selvsagt Galaxy S Mini, som ser ut tli å bli presentert under Mobile World Congress neste måned.

Les hele saken hos Fonehome »

Spotify + Shazam = sant

Shazam er en genial tjeneste som finner frem navnet på låten du hører når du sitter på pub-en. Spotify er en genial tjeneste som lar deg søke opp og spille av millioner av låter helt gratis. At selskapene bak disse tjenestene nå slår seg sammen er intet annet enn gode nyheter. Forvent flere geniale tjenester i 2011, med andre ord. 

Mer hos Android Central »

Nokia sier opp færre enn antatt

Nokia er blant selskapene som har sett seg nødt til å kutte i bemanningen, men tallene ser lysere ut enn først antatt. Nedskjæringen ser ut til å ramme 500 personer, istedenfor 800.

Les saken hos BGR »

Ekstrem Android-vekst

Nå trenger man muligens ikke et analyseselskap for å spå at Android kommer til å fortsette økningen i år, men når Canalys anslår at Android vil øke dobbelt så mye som konkurrentene, er det likevel verdt å få med seg.

BGR er stedet å gå for å lese mer »

Video kveler mobilt internett

En vanlig basestasjon er koblet til en fastlinje, som deretter spres på samtlige mobilbrukere som dekkes av nevnte basestasjon. Dess flere brukere dess lavere hastighet, dess tyngre innhold dess lavere hastighet. Blant "tungt" innhold finner du for eksempel video, og at antall daglige Youtube-avspillinger på mobiltelefoner har tredoblet seg det siste året er muligens ikke gode nyheter for de stakkars mobilprodusentene - som allerede sliter med kapasiteten.

Les mer hos Moconews »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.