MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

Tablet med Web OS skal presenteres om en måned, Sony Ericsson skal skjerpe seg på Android-fronten og Samsung ser allerede ut til å ha en ny Nexus S på vei.

13. jan. 2011 - 15:45

Web OS-tablet 9. februar?

Det begynner å bli en hel del måneder siden HP kjøpte opp Palm, og dermed sikret seg den geniale Web OS-plattformen. I tillegg til å være på plass i smarttelefoner skal operativsystemet også brukes i tablets, og den første er det store muligheter for at vi ser allerede neste måned.

Mer om dette hos Precentral »

Sony Ericsson har lært

Markedssjef for Sony Ericsson, Steve Walker, kan opplyse om at produsenten har lært mye i året som har gått. Selskapet var ikke veldig forberedt på den raske utviklingen på Android-fronten, noe som først og fremst ble synliggjort av trege oppdateringer i forhold til konkurrentene. At Sony Ericsson Arc lanseres med Android 2.3 gjør det lett å tro produsenten når de sier at det blir skjerpings i år.

Les mer hos Pocket-Lint »

Ny Nexus S fra Samsung?

Det kan se ut som Samsung har en ny versjon av Google-telefonen Nexus S på gang. Nøyaktig hva som er forandret fra den første utgaven er imidlertid usikkert. Foreløpig.

Les mer hos Engadget »

Ferrari-telefon fra Vertu

Vertu er verdens mest eksklusive mobilprodusent, og er kjent for å spekke telefonene sine med gull, diamanter og annet jåleri. Nå har selskapet kommet opp med en Ferrari-inspirert telefon. Den har du, for ordens skyld, ikke råd til.

Men du kan se bilder hos Vertu »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.