MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: Nexus S får blekere skjerm etter oppdatering, Blackberry-tablet kan kjøre Android-apps og søkemotoren Chacha saksøker HTC.

28. feb. 2011 - 17:24

Nexus S får blekere skjerm etter oppdatering

Eiere av Samsung Nexus S rapporterer om blekere farger i skjermen etter å ha oppdatert telefonen til Android 2.3.3. Men dette er visst meningen, ifølge Google, som kan opplyse om at dette er en justering som er gjort for å matche fargene i Android 2.3, som er noe mørkere enn vanlig.

Les hele responsen fra Google hos Phandroid »

Blackberry Playbook kan kjøre Android-apps

I en MWC-video av Blackberry-tableten Playbook kan du høre karen som demonstrerer godsaken fortelle at den vil kunne kjøre Android-apps. Mer bensin på ryktebålet her, altså.

Se videoen hos Crackberry »

Se sammenligning av tablet-størrelser

Det er vanskelig å straks se for seg størrelsesforskjellen på iPad og HTC Flyer ut fra spesifikasjonsarket, så om du vil ha et inntrykk av hvor landet ligger kan du sjekke ut den finfine guiden Phone Arena har laget.

Den finner du (selvfølgelig) hos PhoneArena »

Verdens første Windows 7-tablet

Nei, ikke Windows Phone 7, Windows 7 Home Premium. Tableten har en skjermstørrelse på 4,8 tommer og er laget av AdvanceTC.

Flere detaljer hos GSM Arena »

Søkemotor saksøker HTC

Den ene av HTCs nye Facebook-telefoner heter Chacha. Dette er også navnet på selskapet bak søkemotoren Chacha. Slikt blir det trøbbel av.

Les mer hos Android Central »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.