MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TIRSDAG: Nokias første Meego-telefon heter N950, den første Windows Phone 7-oppdateringen er ute og Minecraft kommer til iPhone og Android.

22. feb. 2011 - 15:13

Første Meego-telefon: N950

Nokia har som kjent hoppet til køys med Microsoft, så det blir mindre Meego-fokus fra den kanten. Men produsenten kommer likevel med én Meego-telefon iløpet av året, og den ser ut til å få navnet N950. Noe som gir mening, da det er en oppfølger til Maemo-modellen N900.

Mer om dette hos Slashgear »

Windows Phone 7-oppdatering rulles ut

... men det er ikke den store oppdateringen alle snakker om. Du vet, den med klipp- og lim-funksjonalitet. Den må vi visst vente hakket lenger på.

Les saken hos Intomobile »

Musikk, film og bøker snart klart for Android Market?

At market.android.com/music sender deg til Market-forsiden er i utgangspunktet ikke veldig oppsiktsvekkende, da mange nettsteder (blant annet Mobili.no) har denne typen automatisk redirecting på plass. Det som gjør ting hundre ganger mer interessant er at market.android.com/pusekatt sender deg til en 404-side.

Les hele saken hos Androidguys »

Minecraft til iOS og Android

Minecraft er laget av én person, har mer innhold enn mange tunge titler fra de største spillprodusentene, og har blitt et ekte internettfenomen det siste året. Og nå er det på vei til iPhone og Android.

Les gladsaken hos Gamasutra »

"iPad 2" blir forsinket

Det var i utgangspunktet ventet at neste generasjons iPad skulle slippes løs i april, men nå ser det ut til at den kommer to måneder senere, altså i juni. Muligheter for en dobbeltlansering av iPad + iPhone med andre ord.

Les mer hos Phonearena »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.