MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TORSDAG: XDA Developers har bilder av Nexus S som kjører Android 2.3, Nokia Ovi Store er oppdatert og det ser ut til at iPhone-eiere får neste store oppdatering allerede i desember.

25. nov. 2010 - 17:33

3000 apps for Windows Phone 7

Med tanke på Apples 300 000 apps i App Store og Googles 100 000 apps i Android Market, høres kanskje ikke 3000 så veldig mye ut. Men Windows Phone 7 er nettopp lansert, og med 15 000 registrerte utviklere er det ingenting som tilsier at veksten skal stoppe med det første.

Mer hos Windows Phone Developer Blog »

De første bildene av Android 2.3

XDA Developers har fått kikke på den neste Google-telefonen, Nexus S, og har benyttet anledningen til å ta en hel del bilder. Det mest interessante her er kanskje at den kjører på Android 2.3 Gingerbread.

Skynd deg over til XDA Developers for bilder og mer info »

Ny versjon av Ovi Suite ute

Nokia gjør stadig forbedringer i synkroniseringsprogramvaren Ovi Suite. Nå er versjon 3.0 Beta tilgjengelig for nedlastning. Her skal du blant annet få raskere og mer lettvint installasjon av programmer,  mer stabile løsninger for håndtering av kart og mye annet snacks.

Les mer hos Nokia Beta Labs »

ENDA en stor iOS-oppdatering på vei

Vi har såvidt fått iOS 4.2.1 ned til vår iPhone 4, så at det ser ut til at neste store oppdatering kommer allerede neste måned er ganske så unikt.

Mer om dette hos Macstories »

 

Les også: Onsdagsnytt

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.