MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

ONSDAG: HTC kommer med 3D-skjermer neste år, Windows Phone 7 får en massiv oppgradering, og det ser jammen ut til at Playstation-telefonen er fanget på film.

1. des. 2010 - 16:44

HTC med 3D-skjermer neste år?

Det er vel ganske så sikkert at det kommer 3D-skjermer til mobiltelefoner, spørsmålet er bare når. HTC har allerede vist frem demonstrasjoner som viser at produsenten jobber med saken, og det kan se ut til at produkter som er klare for markedet kan være på plass så tidlig som juletider 2011 - om ganske nøyaktig ett år, med andre ord.

Les hele saken hos Unthinkable »

Kvinner vil ha iOS, menn vil ha Android

...ihvertfall om vi skal tro denne undersøkelsen, som for ordens skyld er gjort i USA. Undersøkelsen avdekker at det er temmelig tett mellom de to rivaliserende plattformene. Blant kvinnene ville litt over halvparten valgt iOS (altså iPhone) , mens litt over halvparten av mennene ville valgt Android om de skulle kjøpt en ny smarttelefon.

Mer tall hos Tech Fortune »

Massiv Windows Phone 7-oppdatering på vei

Det har gått rykter om en oppgradering som visstnok kunne vært kalt "Windows Phone 8", der multitasking og klipp-og-lim-funksjoner er blant ingrediensene. Microsoft har nå bekreftet at Windows Phone 7-eiere ihvertfall kan forvente klipp-og-lim i den kommende oppdateringen, men holder ellers kortene tett til brystet. Oppdateringen skal komme tidlig i 2011.

Hele saken leser du hos Fonehome »

 Video av Playstation-telefonen?

Det er mange år siden de vage ryktene om at Sony Ericsson hadde en Playstation-mobil på gang startet. Nå er vi kommet så langt at vi vet både kodenavn og sannsynlig release-navn (Zeus/Z1), og her har det jammen dukket opp en video av det som skal være selveste Playstation-telefonen.

Skru ned lyden og se videoen hos Engadget »

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.