MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

FREDAG: Ny video av Android Gingerbread, bilder av den første Meego-tableten med Intel-prosessor og Trigsom stopper den ferske Trigworld-tjenesten etter totalslakt i norsk test.

3. des. 2010 - 16:52

Enda en video av Android 2.3

Android 2.3, også kjent som Gingerbread, er ikke langt unna. Og da dukker det selvfølgelig stadig opp nye videoer fra utviklere som allerede får lov å leke seg med plattformen. Den nyeste videoen tar deg med gjennom menysystemet.

Og den ser du hos Fonehome »

Meego på Intel-tablet avbildet

Intel - altså Nokias hovedpartner i utviklingen av Meego, har nå vist frem en Meego-tablet som kjører på Intels Atom-prosessor. Da er det lov å spekulere på hvorvidt vi etterhvert får se en konkurrent til Qualcomm, Samsung og Nvidia på prosessorfronten - også i mobiltelefoner.

Flere bilder og mer info om Meego-tableten ser du hos Meego Experts »

Motorola Droid gikk i luften - av seg selv

En uheldig kar fra Texas opplevde at hans to dager gamle Motorola Droid eksploderte da han snakket i den. Mannen ble ikke alvorlig skadd, men måtte ha seg noen sting i ansiktet. Motorola selger forøvrig verken denne eller andre telefoner i Norge, så du trenger ikke bekymre deg for lignende opplevelser. Antar vi.

Mer om Droid-eksplosjonen hos Chron »

Norsk app-butikk for Blackberry utsettes

Vi skrev på onsdag om Trigcoms app-butikk for Blackberry, som skulle rulles ut i Norge. Våre venner i Mobilen.no var kjapt på pletten med å teste ut tjenesten, og var slett ikke nådige i dommen. På bakgrunn av denne testen velger Trigcom å utsette lanseringen til innholdet er kvalitetsikret.

Hele saken leser du hos Mobilen.no »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.