MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TORSDAG: Intel lover at de skal inn i mobiler neste år, Playstation-telefonen er mer bankers enn noensinne og Sony Ericsson ser nærmere på nye prosjektørmuligheter i mobiltelefoner.

9. des. 2010 - 22:59

Intel-mobiler til neste år

Intel-direktør Paul Otellini sa noe sånt som dette: "I andre halvdel av 2011 får du se smarttelefoner med Intel-prosessor".  Og da er det vel sant, da. Vi gleder oss særlig til å se hva produsenten kan utrette sammen med Nokia, da disse to selskapene allerede samarbeider tett om å utvikle den kommende Meego-plattformen for mobiltelefoner.

Les mer hos Phone Arena »

Ny (og skarpere) video av Playstation-telefonen

Engadget fikk tilsendt et eksklusivt videoklipp av Sony Ericssons Playstation-telefon, der den går gjennom Qualcomms ytelsestester i Neocore Benchmark. På grafikkfronten, som kanskje er mest interessant, kom telefonen kom ut med et noe tamt gjennomsnitt på 24,4 fps, men siden vi snakker om en svært, svært tidlig utgave så vil muligens dette endre seg før endelig release.

Videoen ser du hos Engadget »

Samsung Galaxy Tab med fulltastatur på vei

"Hva i huleste skiller den fra en vanlig mini-PC?" tenker du kanskje? Det gjør egentlig vi også. Samsung Gloria er navnet på godsaken, som altså skal ha 7 tommers skjerm, fulltastatur og Windows Phone 7 på spesifikasjonsarket.

Les mer om Gloria hos Gizmocrunch »

Prosjektør-telefon fra SE?

Sony Ericsson har levert inn en ny patentsøknad på en prosjektørløsning for mobiltelefoner. Det mest interessante her er at telefoner med denne løsningen ikke bare skyter lysbilder, den har også et utskyvbart lerret å gjøre det på. Dette kan bli stilige saker, eller en total flopp.

Les hele saken hos Übergizmo »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.