MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

Gameloft trekker for mye for spillene sine, Google har kjøpt ny betalingsløsning, Nokia skal ha doble prosessorer i kommende telefoner og Android Market skal få en heftig oppdatering iløpet av to uker.

14. des. 2010 - 16:32

Gamelofts betalingløsning er på tur

Det som sannsynligvis er en teknisk svikt hos Gameloft har ført til at kunder har blitt trukket så mye som fire ganger for ett og samme spill. Journalisten hos Android & Me opplevde dette personlig.

Mer hos Android & Me »

Google har kjøpt ny betalingsløsning

Google har i det stille kjøpt opp selskapet Zetawire, som står bak en ny type betalingsløsning. Det kan se ut som vi muligens får et eget grensesnitt med virtuell lommebok i Android Market etterhvert.

Les mer hos Phone Arena »

iPhone 5 med superkamera?

Et patent levert inn av Apple kan tyde på at kameraet blir kraftig vektlagt i iPhone 5. Patentet dreier seg blant annet om løsninger for å forbedre hudtoner og øke skarpheten i bildene.

Mer hos Fonehome »

Nokia tar av i 2011

På Nokias plan for 2011 står blant annet 4-5 oppdateringer til Symbian^3 og telefoner med doble prosessorkjerner. Slikt liker vi!

Mer gladnytt hos Computerworld »

Slik blir nye Android Market

I tillegg til den allerede omtalte amputasjonen av returordningen i Android Market, skal tjenesten få en rekke oppgraderinger de neste to ukene. Disse er heldigvis av det positive slaget.

Detaljene får du servert hos Mobilen.no »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.