MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

Facebook-gründer kåret til "Man of the Year", Samsung bestiller Nvidias Tegra 2-plattform i bøtter og spann og Android 2.3 får svært gode skussmål.

15. des. 2010 - 15:15

3D-grafikk på iPhone?

Selskapet som står bak videomaskinvaren i iPhone, Imagination, kjøper nå opp Caustic Graphics. Målet er å få skikkelig 3D inn i mobilskjermer. Da gjenstår det bare å se om vi ikke får se resultatet i sommer.

Mer hos Reuters »

Android 2.3 får gode skussmål

... hos Gizmodo, som kan opplyse om at den nyeste Android-utgaven er glattere og raskere enn noensinne, og at det endelig føles som om én og samme person har designet hele grensesnittet. 

Les testen hos Gizmodo »

Facebook-gründer kåret til "Man of the Year"

I år stakk ingen ringere enn Mark Zuckerberg av med den gjeve Time Magazine-prisen "Man of the Year 2010".

Les hvorfor hos Tech Crunch »

WebOS-tablet i mars

Det kan se ut til at HP/Palm slenger seg inn i tablet-konkurransen til våren neste år. Duoens apparat, som foreløpig går under kodenavnet Mansion, kjører WebOS 2.0 og har en fem tommers skjerm med 800 x 480 pikslers oppløsning.

Mer om dette ryktet hos Forbes »

HTC med LTE i 2011

NetCom lanserte allerede på tampen av årsskiftet i fjor LTE (neste generasjons mobilt internett) i Norge, men kun i deler av Oslo. Noen videre utbygging har heller ikke vært nødvendig, siden det ikke eksisterer noen LTE-telefoner. Nå ser det imidlertid ut som om operatøren bør få fart på sakene, etter at HTC annonserte at de kommer med LTE-mobiler halveis ut i 2011.

Mer om HTC og LTE hos WMPoweruser »

Samsung bestiller Tegra 2 i bøtter og spann

Om det er fordi Apple har kjøpt opp Intrinsity, som samarbeidet med Samsung for å lage Hummingbird-plattformen, vites ikke. Men produsenten har ihvertfall bestillt inn Nvidias maskinvareplattform Tegra 2 i bøtter og spann, noe som kan love svært godt for kommende produkter.

Mer Samsung-shopping hos Phone Arena »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.