MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

Nexus S ble rootet etter få timer på markedet, offisiell Playstation-app er på vei til iPhone og Android og Apple patenterer iPhone-fildeling.

17. des. 2010 - 15:13

Nexus S er rootet

Samsungs Google-telefon kom i salg i går, og ble rootet bare få timer senere. Det er ikke dermed sagt at kommende Android 2.3-telefoner lar seg knekke like lett. Nexus S leveres nemlig med ren stock-Android, som ikke har de samme sperrene som versjonene mobilprodusentene har fiklet med.

Les mer hos Redmond Pie »

Offisiell Playstation app lansert

Sony Ericssons Playstation-telefon lar vente på seg, nå er ihvertfall den offisielle Playstation-appen på vei til både Android og iPhone.

Mer om hva denne appen gjør leser du hos Playstation Blog »

Apple vil la iPhone-eiere dele apps

Apple har levert inn et patent på en fildelingsmetode for iPhone. Metoden minner en del om bittorrent, og innebærer at du "planter" en seed med demoversjonen av appen - eller en link til App Store - på lokale nettverk. Filen skal deretter kunne plukkes opp av andre iPhone-brukere i nærheten.

Mer om app-deling hos Fonehome » 

Blackberry-programvare for Mac synkroniserer musikken over Wi-Fi

Om du har både Mac og Blackberry bør du hente ned den nyeste synkroniseringsprogramvaren. Da får du blant annet muligheten til å synkronisere musikken din med iTunes over Wi-Fi-nettet hjemme.

Les mer hos Mobileburn »

Eller

Last ned programvaren til Mac-en din, og les om endringene mens du installerer »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.