MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TIRSDAG: Det endelige navnet på Playstation-telefonen ser ut til å være lekket, Xperia X10 er kåret til årets Android-telefon og Android 2.3 er straks klart for Google-telefonen Nexus One.

21. des. 2010 - 18:10

Playstation-telefonen heter "Xperia Play"

Med mindre Sony Ericsson har en annen spilltelefon på gang i disse tider, er det nok Playstation-telefonen som er årsaken til at produsentens søknad om rettigheter til navnet "Xperia Play". 

Les mer hos Pocketnow »

Xperia X10 er årets Android-telefon

... ihvertfall i kåringen det britiske nettstedet Fonehome nylig publiserte. Her finner du også kåringer i en rekke andre kategorier.

Se om du er enig eller uenig hos Fonehome »

Nexus One får Gingerbread "snart"

Samsungs Google-telefon Nexus S er den første telefonen med Android 2.3, og nå ser det ut til at også den første Google-telefonen, Nexus One, blir en av de første telefonene med den nye Android-versjonen.

Mer leser du hos Electricpig »

WP7 Marketplace større enn Ovi Store om et halvt år?

Diverse analytikere anslår at Microsoft WP7 Marketplace vil havne på tredjeplass av app-løsningene iløpet av et halvt år. Siden Android Market har godt over 100 000 apps og Apple App Store for lengst har passert 300 000 regner vi med det er Ovi Store som isåfall vil miste pallplasseringen sin.

Mer gjetting hos Phonearena »

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.