MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

ONSDAG: Windows Phone 7 selger i bøtter og spann, Sony Ericssons Playstation-telefon lanseres i februar og Motorola har visst planer om å "hoppe over en generasjon" på den kommende CES-messen.

22. des. 2010 - 13:03

Windows Phone 7 selger som hakka møkk

Microsofts nye operativsystem innfrir forventningene, og vel så det. 1,5 millioner telefoner med Windows Phone 7 er solgt iløpet av de siste seks ukene.

Mer om dette hos ZDnet »

Motorola med gjennombrudd på CES?

Det nærmer seg den årlige CES-messen, og Motorola sprer høye forventninger med uttalelser som "er du klar for å hoppe over en generasjon?". Det forventes at produsenten - i likhet med LG, har telefoner med Nvidias mektige Tegra 2-maskinvare under skallet.

Les hele saken hos Androidandme »

Xperia Play annonseres under Mobile World Congress

Sony Ericssons Playstation-mobil vil etter alt å dømme bli offisielt annonsert av Sony Ericsson under MWC i Barcelona i februar, og kan dukke opp i butikkhyllene allerede en måned senere.

Mer hos GSM-arena »

Samsung forbedrer Bada

Samsungs Bada-plattform har havnet litt i skyggen av Android & co, men produsenten ser ikke ut til å ha gitt opp operativsystemet. Neste versjon, altså 2.0, skal blant annet by på et forbedret menysystem og NFC-støtte.

Les mer hos Samsung Hub »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.