MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TIRSDAG: HTCs Android-tablet kommer neste måned, Android-telefoner med 4G skal vises frem iløpet av få dager og Windows Phone Marketplace sliter med at folk cracker programvaren for å slippe å betale.

4. jan. 2011 - 18:29

HTCs Android-tablet vises frem på MWC

Mobile World Congress går av stabelen om litt over en måned, og der får vi se mye gøy. Blant annet HTCs første tablet, Scribe. Godsaken kjører på Android 3.0 og skal ha både doble prosessorer og en skjermoppløsning på 720p.

Mer om dette hos Digitimes »

Android-telefoner med LTE på vei

Verizon har sendt ut en pressemelding der de inviterer folk til å komme innom standen på CES-messen og teste ut de nye LTE-produktene, som altså er minst to HTC-telefoner. For ordens skyld: LTE er neste generasjons mobilt internett, ofte omtalt som 4G.

Les hele saken hos Engadget »

Google med ny betalingsløsning for mobil

Når Google finner ut at de skal satse på noe, så gjør de ting som for eksempel å kjøre rundt hele verden og ta bilder av huset ditt fra gateplan. Derfor er det lovende at selskapet nå annonserer at de jobber med en betalingsløsning basert på NFC.

Les detaljene hos Informationweek »

Hacker seg forbi DRM-beskyttelsen i Windows Phone-apps

Det er visst ikke veldig vanskelig å få tak i apps fra Windows Phone Marketplace uten å betale, noe som ikke bare skaper hodebry for Microsoft, men også utviklerne som ikke får betalt for programvaren de har brukt tid og krefter på å lage.

Hele saken leser du hos WPCentral »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.