MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

Sony Ericssons toppmodell er mer eller mindre ute av skapet, stor Windows Mobile 7-oppdatering kan komme før helgen og Google kommer muligens med betalingsløsningen sin allerede i år.

5. jan. 2011 - 16:40

Qualcomm punger ut for Altheros

Qualcomm står bak Snapdragon-plattformen du finner i telefoner som HTC Desire og Sony Ericsson Xperia X10. En slik plattform er ofte utstyrt med antenner for både GPS, Bluetooth og annen trådløs teknologi. Det ser ut til at selskapet vil ha mer av produksjonen under eget tak, når de nå tilsynelatende ender med å betale over tre milliarder dollar for Altheros, som spesialiserer seg på utvikling av det meste i sjangeren "trådløse godsaker".

Hele saken leser du hos NY Times »  

Google-betaling allerede i år?

Betale for Grandiosaen ved å holde telefonen din foran kassen og slå inn pin-koden din? Det kan bli mulig allerede i år, ifølge to anonyme kilder som visstnok har kjennskap til Google-planene.

Mer detaljer hos Businessweek »

Sony Ericsson Xperia Arc ute av skapet

Sony Ericsson er på plass med digre bannere i forbindelse med CES-messen. Og på bannerne finner du blant annet Xperia Arc, som kan se ut til å være produsentens nye toppmodell. Og ja, den kjører Android 2.3.

Les mer hos SEMC Blog »

Første Windows Phone 7-oppdatering før helgen?

Det kan se slik ut, og Microsoft prøver på mystisk vis å erte Google ved å kalle oppdateringen NoDo, som altså står for "No Donut".  Morsom kar, denne Ballmer!

Hele saken hos Mobilecrunch »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.