MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: Den neste iPhone-utgaven ser ut til å bli et kruttbeist, bilder av to kommende Samsung-telefoner er lekket og musikkbutikk til Android kan være et hakk nærmere lansering.

17. jan. 2011 - 16:32

Ekstremgrafikk i neste iPhone

Nå er det vel ingen som trodde at Apple skulle la være å oppgradere grafikkmaskinvaren mens de andre produsentene tok steget til neste generasjon, men nå er litt detaljer ihvertfall ute av skapet. Etter å ha brukt den samme grafikk-kjernen, altså SGX535 i både iPhone 3GS og iPhone 4 ser det nå ut til at det vil være SGX543 (altså oppfølgeren) som tar over. Denne grafikkmaskinvaren skal gi dobbelt så høy ytelse uten å øke klokkefrekvensen i prosessoren. Ekstra interessante er ryktene om at selskapet muligens plasserer TO av disse godbitene i den neste utgaven av A4-plattformen sin - som selvsagt også kjører på doble Cortex A9-prosessorer. Muligheter for en skikkelig spetakkel-iPhone til sommeren, altså.

Detaljer finner du hos Apple Insider »

Flere Galaxy-bilder ute i lyset

Siden Mobile World Congress er i anmarsj driver selvfølgelig mobilprodusenten med fotografering av telefoner som skal opp på digre bannere i Barcelona. Og de bildene, de lekker jammen ut rett som det er. 

Se bilder av Galaxy Ace og Galaxy Suit hos Eurodroid »

Musikkbutikk i Android?

Det har i årevis blitt spekulert i om Google har en musikkbutikk på vei, og nå har det dukket opp et screenshot av en Android-skjerm med "Sync Music" som et av valgene. Nå skal det understrekes at du knapt trenger grunnleggende Photoshop-evner for å snekre bilder som dette selv, så ta informasjonen med en klype salt. Om det er hold i sakene så hører vi nok mer iløpet av kort tid, tenker vi.

Les mer hos Gizmofusion »

Steve Jobs sykmeldt på ubestemt tid

Apple-sjefen er nok en gang sykmeldt. I en melding til de ansatte i selskapet skriver Jobs at han trenger tid på å fokusere på helsen, og ber samtidig om at folk respekterer at han og familien har behov for privatliv i denne perioden. Jobs vil fremdeles være involvert i viktige, strategiske avgjørelser, men inntil videre er det Tim Cook som vil ta seg av den daglige driften av selskapet.

Hele meldingen fra Jobs leser du hos Business Wire »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.