MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

Nokia legger ned "Comes with Music", drømmen om en hvit iPhone 4 kan fortsatt gå i oppfyllelse og en rasende Galaxy S-eier organiserer søksmål mot Samsung.

18. jan. 2011 - 18:04

Holder liv i drømmen om en hvit iPhone 4

Mange gir blanke i hvilken farge telefonene kommer i, men vi har forstått såpass at interessen for en hvit iPhone 4 er høy. Er du i denne målgruppen så er det sannsynligvis gode nyheter at Vodafone nylig fikk på plass en hvit utgave av Apple-telefonen i prislistene sine. Dette trenger ikke bety annet enn at noen har gjort en feil - det får vi nok vite iløpet av de neste ukene.

Mer fargedetaljer hos Fonehome »

Saksøker Samsung for Android-forsinkelse

Om du trodde du var irritert på sene oppdateringer til Android-telefonen så tar du faktisk feil. Ihvertfall om du sammenligner deg med XDA-developers-brukeren MicBeast, som rett og slett er rasende. Så rasende at han nå organiserer et søksmål mot Samsung og T-Mobile.

Originalposten kan du lese hos XDA-developers »

Nokia dropper "Comes with Music"

Nokias "Comes with Music"-tjeneste var i utgangspunktet et genialt konsept: Få gratis musikk når du kjøper en musikktelefon. Men så kom Spotify & co trampende inn dørene, og nå er det altså kroken på døra.  Ikke se bort ifra at det dukker opp lignende konsepter gjennom Nokias Ovi Musikk i fremtiden.

Les saken hos Mobil.se »

Tekst N8-videoene dine

Om du skulle ha et internasjonalt publikum eller bare en veldig sær dialekt, vil du ha nytte av den nyeste oppdateringen til Nokias Symbian^3-telefoner. Denne gir deg nemlig muligheten til å tekste videosnuttene dine.

Se oversikten over siste oppdateringer hos Nokia »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.