MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TORSDAG: Sony Ericsson solgte 9 millioner Xperia-modeller i fjor, en gammel slåssespill-klassiker relanseres til iPhone og Facebook for mindre avanserte telefoner blir bedre.

20. jan. 2011 - 17:24

Styr iPhone med multitouch

Når du kan bruke flere fingre på skjermen samtidig åpner det seg mange muligheter. Nå har det dukket opp en video som viser en betautgave av iOS 4.3, der du blant annet stryker fire fingre over skjermen for å bla mellom programmer.

Videoen ser du hos Engadget »

Virtua Fighter 2 lansert til iPhone

I sommer kom Street Fighter IV til iPhone, og nå kommer altså en annen klassiker: Virtua Fighter 2, til samme plattform. Hvor bra "beat'em up"-spill fungerer på berøringsskjermer kan nok diskuteres, men vi som er fan av sjangeren synes slikt er gøy uansett.

Les mer hos Fonehome »

9 millioner Xperia-telefoner solgt

Sony Ericssons kvartalsresultater for fjerde kvartal i fjor viser at produsenten er på riktig spor. Selskapet har solgt hele ni millioner Xperia-telefoner siden den første ble lansert i mars. De andre tallene var ikke så lite hyggelige, de heller.

Alle detaljene finner du hos Sony Ericsson »

Bedre Facebook for "enkle" telefoner

Facebook fungerer utvilsomt bedre på en smarttelefon enn en "vanlig" telefon i dag. Det vil Facebook-skaperne gjøre noe med, ved å lansere en versjon som skal gi deg en bedre brukeropplevelse selv om du bruker en mindre avansert mobil.

Les mer hos The Facebook Blog »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.