MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: Game Boy-emulator til Windows Phone 7, Nokia bytter ut N9 med en annen Meego-telefon og det er solgt 10 milliarder apps gjennom Apples App Store.

24. jan. 2011 - 17:56

Game Boy-emulator til Windows Phone 7

Emulatorer til mobiltelefoner er herlig tidsfordriv. Nå har det blitt laget en Game Boy-emulator som kjører på Microsofts Silverlight-plattform, og som dermed funker på Windows Phone 7-telefoner. Og nei, den er ikke særlig lovlig.

Mer om dette hos WMPoweruser »

HTC søker rettighetene til "Sensation"

HTC har søkt på rettighetene til navnet "HTC Sensation", noe vi selvfølgelig straks assossierer med navnet på produsentens menysystem, altså Sense. Nøyaktig hva dette er for noe er det få som vet, men det ser ut til at det kan bli navnet på selskapets kommende tablet-serie - eller menysystemet i disse.

Mer hos Android Community »

10 milliarder App Store-nedlastninger

Apples App Store er en vanvittig suksess, og i helgen ble grensen for 10 milliarder nedlastninger passert. Kondolerer til personen som lastet ned app nummer 9999999999, og dermed akkurat gikk glipp av et iTunes-gavekort på 10 000 dollar.

Les saken hos Fonehome »

Nokia dropper N9?

Det har blitt snakket om Nokias Meego-telefon N9 i rundt ett år, men ifølge Eldar fra Mobile Review (som er kjent for å "gjette riktig" rundt det meste som rører seg i mobilbransjen) har produsenten nå droppet utviklingen av denne for å satse på en ny, ikke navngitt Meego-telefon.

Les saken hos Phone Arena »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.