MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

ONSDAG: Rykter om to Facebook-telefoner fra HTC, Engadget har sett nærmere på Playstation-telefonen og Motorolas toppmodeller sliter med varmeutvikling.

26. jan. 2011 - 18:59

Lager HTC Facebook-telefoner?

Ryktene om en Facebook-telefon har dukket opp og forsvunnet igjen like ofte som Sony Ericssons myteomspunnede Playstation-telefon (som forresten nå blir en realitet). Nytt på denne fronten er visstnok at HTC skal vise frem to Facebook-modeller under MWC neste måned.

Les saken hos Androidandme »

Sniktitt på Playstation-telefonen

Engadget har i dag publisert en lyntest av den nevnte, myteomspunnede Playstation-telefonen, som forøvrig får navnet Xperia Play. 

Lyntesten leser du her »

Galaxy S i Armani-versjon

Det er ikke første gang Samsung lanserer en Armani-modell, men det er første gang produsenten lanserer en Armani-versjon av en toppmodell. Galaxy S Giorgio Armani kom nettopp for salg i Storbritannia, og selges utelukkende med abonnement.

Les mer hos GSM Arena »

Motorola Atrix sliter med varmeutvikling

Problemer med strømstyringen på Motorolas toppmodeller Bionic og Atrix fører til at disse overopphetes. Motorola er klar over problemet, så om feilen følger telefonene helt til de er på markedet, er tvilsomt.

Les hele saken hos Slashgear »

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.