MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TORSDAG: Du kan prøve Android 3.0 på PC-en din, HTCs neste toppmodell kan være avslørt og noen galninger i Korea har oppnådd hastigheter på 600 Mbps med LTE Advanced.

27. jan. 2011 - 17:15

Prøv Android 3.0

Det har nå blitt sluppet en SDK (Software Developer Kit) for Android 3.0. Dette er et verktøy utviklere bruker for å lage programvare til Android, og kjører en emulert versjon på PC-en. Men det er ingenting i veien for å laste ned det som trengs om du bare vil se nærmere på hvordan plattformen vil bli. 

Instruksjoner og nedlastninger finner du hos Android Developers »

LTE Advanced - 600 Mbps

Det som ser ut til å kunne bli arvtageren til LTE, LTE Advanced er demonstrert i Korea. Med en nedlastningshastighet på 600 Mbps er det ikke internettlinjen som kommer til å være flaskehalsen i fremtiden.

Mer hos Telecoms Korea »

Galaxy Tab2 og Galaxy S2 vises frem om to uker

Samsungs program for kvelden 13. februar avslører at Galaxy S2 og Galaxy Tab 2 skal presenteres. Sistnevnte antas å være en titommers-versjon av den nåværende Tab-en.

Mer hos Electronista »

HTCs neste toppmodell avslørt?

Det har dukket opp bilder av det som muligens kan være HTCs 2011-flaggskip. Spesifikasjonene er imidlertid ikke kjent - bortsett fra at telefonen kjører Android.

Se bildene hos Engadget »

Playstation 1-spill på Android-telefoner

Sonys nyeste tjeneste, Playstation Suite, skal la Android-brukere spille gamle Playstation-spill på mobilen. Og nei - dette er ikke eksklusivt for Sony Ericssons kommende spilltelefon Xperia Play.

Les saken hos Mobile Crunch »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.