De viktigste mobilnyhetene

TORSDAG: Du kan prøve Android 3.0 på PC-en din, HTCs neste toppmodell kan være avslørt og noen galninger i Korea har oppnådd hastigheter på 600 Mbps med LTE Advanced.

De viktigste mobilnyhetene

Prøv Android 3.0

Det har nå blitt sluppet en SDK (Software Developer Kit) for Android 3.0. Dette er et verktøy utviklere bruker for å lage programvare til Android, og kjører en emulert versjon på PC-en. Men det er ingenting i veien for å laste ned det som trengs om du bare vil se nærmere på hvordan plattformen vil bli. 

Instruksjoner og nedlastninger finner du hos Android Developers »

LTE Advanced - 600 Mbps

Det som ser ut til å kunne bli arvtageren til LTE, LTE Advanced er demonstrert i Korea. Med en nedlastningshastighet på 600 Mbps er det ikke internettlinjen som kommer til å være flaskehalsen i fremtiden.

Mer hos Telecoms Korea »

Galaxy Tab2 og Galaxy S2 vises frem om to uker

Samsungs program for kvelden 13. februar avslører at Galaxy S2 og Galaxy Tab 2 skal presenteres. Sistnevnte antas å være en titommers-versjon av den nåværende Tab-en.

Mer hos Electronista »

HTCs neste toppmodell avslørt?

Det har dukket opp bilder av det som muligens kan være HTCs 2011-flaggskip. Spesifikasjonene er imidlertid ikke kjent - bortsett fra at telefonen kjører Android.

Se bildene hos Engadget »

Playstation 1-spill på Android-telefoner

Sonys nyeste tjeneste, Playstation Suite, skal la Android-brukere spille gamle Playstation-spill på mobilen. Og nei - dette er ikke eksklusivt for Sony Ericssons kommende spilltelefon Xperia Play.

Les saken hos Mobile Crunch »

Les mer om: