MOBIL

Dagens mobilnytt

Det har skjedd en del det siste døgnet. Samsung har for eksempel lagd en sjutommers AMOLED-skjerm, og Audi vil installere trådløse ladere i bilene sine.

3. nov. 2010 - 16:50

Sju-tommers AMOLED-skjerm fra Samsung

Har du lurt på hvorfor Galaxy Tab ikke kom med AMOLED-skjerm? Det er fordi ingen har greid å lage denne skjermtypen i så stort format. Inntil nå. Samsung har tatt et steg videre på OLED-fronten, og regner med å kjøre ut 7-tommers AMOLED-skjermer til neste år. For meg og deg betyr dette at Tablets får bedre bilde og vil kreve mindre strøm enn i dag.

Hele saken leser du hos oled-display.net >>

Overvåknings-app for Android

Mobile Nanny er den skumleste appen vi har hørt om. Ved å installere denne på en Android-telefon kan du via en tilhørende konto få logger over SMS som er sendt, samtaler, antall bilder som er tatt og annen data. Du kan også få de nøyaktige GPS-koordinatene for telefonen. Programmet presenteres som et verktøy for å kontrollere ungenes mobilbruk, men vi regner med at det også høres interessant ut dersom du for eksempel er en gal eks.  

Mer om Mobile Nanny leser du hos Mobile Tech News >>

Audi med trådløs billader

Bilprodusenten Audi legger mye energi i å tilby ekstrautstyr til bilene sine. Selskapets nyeste prosjekt er en midtkonsoll med innebygd lader. Dette som er spesielt med denne er at den skal lade telefonen din ved å overføre energi gjennom elektromagnetisk induksjon - altså uten kabel. For at dette skal fungere må imidlertid telefonbatteriet ditt ha en spole, noe du ikke skal se vekk i fra at det har om et par år.

Mer om trådløs lading hos CNet >>

Samsung-telefon åpner hotelldører

I forbindelse med gårsdagens nyhet om Clarion Hotel, Stockholm, som skal la gjestene både bestille rom, sjekke inn og åpne døren til rommet med mobiltelefonen, har det dukket opp litt ny informasjon: Telefonen som skal brukes i prøveprosjektet er en Samsung Star S5230. Så vet du det.

Mer hos Samsunghub >>

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.