MOBIL

Dagens mobilnytt: Torsdag

Japanerne får 3D-telefoner, Samsung blir først ute med Wi-Fi Direct, og Playstation-telefonen er visst ekte denne gangen. Sier noen.

4. nov. 2010 - 17:32

Galaxy S først ut med Wi-Fi Direct

Det er en knapp uke siden Wi-Fi Alliance presenterte den neste generasjonen av trådløs overføring: Wi-Fi Direct. Kort fortalt gjør denne teknologien at du kan koble apparater direkte opp mot hverandre over Wi-Fi, altså uten å gå via et aksesspunkt. Og nå ser det altså ut til at Samsungs toppmodell Galaxy S blir den første mobiltelefonen som får teknologien på plass. Om du har en Galaxy S kan du altså se frem til oppgraderte overføringsmuligheter i en fremtidig programvareoppdatering.

Mer om dette hos Intomobile >>

Samsung skal selge én million Galaxy Tab på to måneder

Mer Samsung-nytt i dag. Produsenten har klokketro på sin nye tablet, Galaxy Tab, og håper å selge én million apparater på verdensbasis før årsskiftet. Dette burde være et overkommelig mål, med tanke å at iPad solgte i én million eksemplarer på bare 28 dager. Nå mangler Samsung riktignok den religiøse statusen Apple har hos millioner av tilhengere verden over, men Galaxy Tab er et knakende bra produkt, og det finnes nok av grunner til å velge denne fremfor iPad. Lykke til, sier vi!

Mer Galaxy Tab-planer leser du hos PC World >>

Android er "fullt av sikkerhetshull"

En skann av Android-plattformen avdekket 359 småfeil, hvorav 88 er såkalte "høyrisiko-feil" som i verste fall kan føre til tap og/eller tyveri av sensitiv informasjon du har lagret på telefonen.

Paranoide Android-eiere anbefales ikke å lese resten hos Securitypronews.com >>

Sharp kjører på med 3D-Android

Samme chipset som HTC Desire, Android 2.2 og 3,8 tommers skjerm med 800 x 480 pikslers oppløsning. Og 3D-støtte da. Det er Sharp som står bak den kommende kruttpakken, noe som betyr at den ikke dukker opp utenfor Asia.

Mer om Sharps 3D-spetakkel leser du hos Tech Radar >>

Er Playstation-telefonen ekte, denne gangen?

Bilder av Sony Ericssons Playstation-telefon har florert på nettet siden tidenes morgen. Problemet er at de aldri er ekte. Bortsett fra denne gangen. Engadget er visstnok ganske sikre i sin sak: Denne gangen kommer det en PSP-telefon.

Folket hos Joe.ie har benyttet anledningen til å spekulere litt rundt PSP-sirkuset >>

 


Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.